Staat Noorwegen op uw reisverlanglijstje?

Dan kunnen ervaren reizigers zeker een camper rondreis Noorwegen aanbevelen. Dit is het beste om u door dit land te trekken. Hebt u zelf geen camper? Dan kunt u voor een afgesproken tijd een camper huren. Met een camper naar ieders budget en formaat bent u zeker vertrokken voor een onvergetelijk avontuur.

camper rondreis noorwegen

Noorwegen

Noorwegen is een dun bevolkt land en heeft een groot oppervlakte van 385.155 kmĀ²! De en een kustlijn bedraagt maar liefst 25.000 km! Het landschap is adembenemend en trekt de natuurliefhebber aan: bossen, fjorden en meren zijn talrijk. Dit landschap kunt u helemaal in u opnemen met een camper rondreis Noorwegen. Daarnaast zijn talrijke historische steden te bezoeken en uiteraard het Noorderlicht!

Voordelen met de camper

Met een camper rondreis Noorwegen is genieten van uw vrijheid: u gaat, stopt en slaapt waar u het wilt. Overnachten kan van wildkamperen tot 5-sterren luxe campings. Het leven in Noorwegen is duur. Daarom nemen veel reizigers een grote voorraad drank en eten van thuis mee voor de camper rondreis Noorwegen.

campertrip noorwegen

Met de ferry

Wie zijn camper rondreis Noorwegen niet vanuit Nederland wil starten, kan zich laten vervoeren met de ferry tot aan een Noorse havenstad. Let wel op: lees goed de voorwaarden van je reisverzekering want in vele gevallen moet je voor eventuele schade op de ferry een afzonderlijk ok krijgen van je verzekeraar!